Passie voor dierenvoeding

PawMall is de Nederlandse divisie van de internationale Cagatay Pet Food Holding, actief in 22 landen. In 2001 werd de eerste honden- en kattenvoer fabriek van Cagatay Pet Food gebouwd met de laatste technologische ontwikkelingen, ver boven de kwaliteitseisen van de branche. Op het 16.000 m2 grote terrein wordt 45.000 ton hoogwaardige dierenvoeding per jaar geproduceerd.

De beste voeding voor betaalbare prijzen

Onze voedingsspecialisten buigen zich elke dag weer over de vraag hoe de voeding nog lekkerder en gezonder kan. Uit 6 continenten worden de beste ingrediënten ingevlogen en verwerkt met de laatste technologie voor optimaal behoud van voedingswaardes en smaak. 

Toen we 40 jaar geleden vol passie begonnen aan onze reis in de dierenvoeding was het ons doel de beste voeding te produceren voor betaalbare prijzen. Daarom besloten wij bijvoorbeeld alleen via internet te verkopen, dus direct van de fabriek naar de klant. De winkelier is er tussenuit gehaald waardoor we de versheid en betaalbaarheid van onze hoogwaardige producten kunnen garanderen. 

PawMall Merkenoverzicht

PawMall Voedingsstoffen Legenda

Impressie productiefaciliteit