Phenomind PawMall

Phenomind is de natuurlijke oplossing die de
verouderingsverschijnselen van honden vermindert.

Het is bekend dat huisdieren, net als mensen, een steeds langer wordende levensverwachting hebben.  Dat is natuurlijk fantastisch nieuws, maar het brengt ook gezondheidsproblemen met zich mee. Wanneer honden ouder worden gaat naast het fysieke gestel, ook hun brein achteruit. Hondenbezitters merken dan dat hun trouwe vrienden hun energie en blijdschap verliezen en gevoeliger worden voor omgevingsfactoren. Conclusie: de verstandsverhoudingen en de vriendschapsbanden worden onherroepelijk minder.

Phenomind verhoogt het niveau van antioxidanten in het bloed.

Keep the connection on

Om het geheugen op peil te houden en commmunicatieverlies tegen te gaan, hebben wij het nieuwste hondenvoer ontwikkeld. Dit hondenvoer is verrijkt met druiven- en bosbessenextracten: Phenomind.

De nieuwe producten voor volwassen honden werken effectief tegen achteruitgaand geheugen en houden het geheugen op peil, zodat de vriendschapsband tussen honden en hun bazen blijft bestaan.

Druiven- en bosbessenextracten

Gedroogd druivenextract (vitis vinifera) en bosbessenextract (vaccinium angustifolium) is een mengsel dat aan het voer voor volwassen honden wordt toegevoegd tijdens het productieproces.

Antioxidanten

Phenomind verhoogt het niveau van antioxidanten in het bloed. Er is een effectief verschil in de antioxidanten status van honden die Phenomind krijgen, vergeleken met de honden uit de controlegroep.

PawMall Phenomind

Verbetering van het aanleren van nieuwe en dagelijkse activiteiten, en het algemeen functioneren van het brein.

Volwassen honden, die een met Phenomind verrijkt dieet volgen tonen een groter hippocampus gerelateerd aan het ruimtelijk leervermogen vergeleken met de honden van de controlegroep.

  • Ondersteunt het centrum van het geheugen: de Hippocampus
  • Vertraagt de ontwikkeling van het Cognitieve disfunctie syndroom (CDS)

Oudere honden, die gevoed worden met Phenomind, vertonen in de testen een duidelijke verbeterde cognitieve waarneming en geheugen vergeleken met de controlegroep.

Het werkt echt!

De werking van Phenomind is wetenschappelijk bewezen. Om de werking van Phenomind op het cognitieve vermogen te beoordelen is gebruik gemaakt van de test DNMP (Delayed Non Matching Positions), dat het vermogen van oudere honden meet om de positie van een voorwerp te onthouden.

De werkwijze bestond uit het geven van voer met een placebo versus voer met een dosis Phenomind. Evaluatie van het leervermogen toonde aan dat honden die gedurende 8 weken Phenomind kregen een duidelijk groter cognitief vermogen hadden dan de honden die geen supplementen kregen.